SHËRBIME MOTORRIKE

Kujdesuni per motorrin e automjetit tuaj duke i kryer sherbimet e nderrimit te vajit dhe filtrave si edhe per cdo problem te mundshem. Jetegjatesia e motorrit tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me keto sherbime. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funksionon si nje trup i vetem dhe kerkon qe gjithcka te jete ne rregull.

SHËRBIME XHENERIKE

Sherbimet Te Cilat Kryhen Ne Kohe I Shtojne Jetegjatesine Automjetit Tuaj
Cdo sherbim ofrohet sipas standardeve EUROPIANE.
Cdo pjese Kembimi 100% ORIGJINALE.

SHËRBIME ELEKTRO AUTO

Kujdesuni per automjetin tuaj tuaj duke i kryer sherbimet ne menyre te rregullt dhe duke u kujdesur per te. Jetegjatesia e makines tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me sherbimet motorrike, xhenerike dhe elektrike. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funsionon si nje trup i vetem.

Makina në Shitje

Makinat më të reja kryesisht të markes Mercedes-Benz por edhe markave te tjera duke ju ofruar zgjidhjen më të mirë.

Servis

Ju ofrojme përkujdesje dhe riparim te plote për makinen tuaj tek pjeset xhenerike, motorrike dhe elektrike

Pjesë Këmbimi

Deni STAR ju ofron edhe pjesë këmbimi për makinen tuaj për cdo pjesë të e cila i nevojitet makinës tuaj

Cilësi

Cdo produkt ose sherbim i ofruar nga Deni Star vjen tek ju me cilësi të larte dhe nga markat më cilësore

Mirësevini

në Deni Star

Deni-Star ka hyre ne tregun shqiptar qe ne vitin 2008 si nje servis profesional qe u vjen ne ndihme makinave Mercedes Benz. Ai trashegon eksperiencen 9-vjecare te marra ne tregun italian dhe e sjell ate tek ju.

Ju mirepresim dhe do te mbeteni te kenaqur .

Ju thjesht na besoni dhe do të jeni të sigurtë në automjetin tuaj…

MAKINAT MË TË REJA

Te sapo ardhura ne DENI STAR !

Cmime Konkuruese

Garanci

Rreth Nesh

Vendndodhja

Makina te Shitura
Shërbime Makinash
Kliente te Kenaqur