DENI

- STAR

Auto

Ju thjesht na besoni dhe do te jeni te sigurte ne automjetin tuaj…

Deni-Star ka hyre ne tregun shqiptar qe ne vitin 2008 si nje servis profesional qe u vjen ne ndihme makinave Mercedes Benz. Ai trashegon eksperiencen 9-vjecare te marra ne tregun italian dhe e sjell ate tek ju.

SHËRBIME MOTORRIKE

Kujdesuni per motorrin e automjetit tuaj duke i kryer sherbimet e nderrimit te vajit dhe filtrave si edhe per cdo problem te mundshem. Jetegjatesia e motorrit tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me keto sherbime. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funsionon si nje trup i vetem dhe kerkon qe gjithcka te jete ne rregull.

SHËRBIME XHENERIKE

Kujdesuni per automjetin tuaj duke i kryer sherbimet ne menyre te rregullt dhe duke u kujdesur per te. Jetegjatesia e makines tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me sherbimet motorrike, xhenerike dhe elektrike. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funsionon si nje trup i vetem.

SHËRBIME ELEKTRO AUTO

Kujdesuni per automjetin tuaj duke i kryer sherbimet ne menyre te rregullt dhe duke u kujdesur per te. Jetegjatesia e makines tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me sherbimet motorrike, xhenerike dhe elektrike. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funsionon si nje trup i vetem.