Shërbime

Autostrada Dr-Tr km 12
+355 69 4089999
+355 69 4089998
+355 69 6089999
info@deni-star.al

Shërbime Motorrike

Kujdesuni per motorrin e automjetit tuaj duke i kryer sherbimet e nderrimit te vajit dhe filtrave si edhe per cdo problem te mundshem. Jetegjatesia e motorrit tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me keto sherbime. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funsionon si nje trup i vetem dhe kerkon qe gjithcka te jete ne rregull.